Lehtësi në veprime bankare.
Zbulo çfarë është e mundur me Intesa Sanpaolo Bank Albania.

Lehtësi në veprime bankare.

Shijo thjeshtësinë në kryerjen e veprimeve bankare.


Hyr në Internet Banking të Intesa Sanpaolo Bank
image-download-device

Depozita me afat

Cdo gjë që dëshiron të dish rreth depozitave

Katalogu i produkteve

Një mënyrë e thjeshtë për tu njohur me të gjitha produktet tona

Pagesë faturash

Paguaj faturat e tua online pa asnjë problem

Pagesat brënda dhe jashtë vëndit

Një mënyrë e thjeshtë dhe e lehtë për të transferuar para brënda dhe jashtë Intesa Sanpaolo Bank Albania

Hapësira ime

Një përmbledhje mjetesh të dobishme

Njoftime

Informohu mbi financat e tua më thjeshtë se kurrë

Lajme të fundit

Pagesat dixhitale trendi i 2018

Pesë tema kanë sjellë ndryshime në drejtimin e pagesave sot. Individët janë ata që kanë një ndikim domethënës në mënyrën që ne paguajmë. Kombinimi i këtyre efekteve është përforcuar duke krijuar një forcë të fuqishme në pamjen e pagesave.
Ky lajm është siguruar nga Qendra e Inovacionit e Intesa Sanpaolo.

Lexo më shumë

Teknologjia e së nesërmes, fillon sot : Krijimi i një qyteti Blockchain-Powered

Kjo është një histori e sponsorizuar. CCN u kërkon lexuesve të kryejnë hulumtimet e tyre me kujdesin e duhur për kompanitë , produketet ose shërbimet e përmëndura në përmbajtjen më poshtë. 2017 është konsideruar si fillimi i epokës blockchain. Megjithëse vetë koncepti ka lindur në 2008 me ardhjen e Bitcoin, ishte 2017 kur blockchain shpërtheu: mijra kompani , nga sipermarrjet e vogla deri tek gjigandët e teknologjisë së lartë, të tillë si IBM, Microsoft, Rakuten, dhe Telegram, u bashkuan në garën e teknologjisë.
Ky lajm është siguruar nga Qendra e Inovacionit e Intesa Sanpaolo.

Lexo më shumë

Si bankat jane duke perdorur Al si nje mjet transformimi

Inteligjenca artificiale dhe te mesuarit me paisje jane duke u shfaqur si tekonoligjia e mrekullueshme ne kete vale te re te sherbimeve financiare. Kjo teknologji, sebashku me volumin e te dhenave , ka hapur rrugen per disa modele inovative FinTech te biznesit. Disa lojtar premtues tani perdorin AI per te zgjidhur disa nga problemet kryesore per klientet ne industrine e sherbimeve bankare dhe financiare think chatbots, PFM , keshilluesit-robot.
Ky lajm eshte I sigurar nga Qendra e Inovacionit e Intesa Sanpaolo.

Lexo më shumë

E ardhmja e Blockchain , dhe si po kalon ne crypto-currency

Ishte bitcoin qe futi blockchain ne bote, por kjo teknologji shkon pertej crypto-currency. Bizneset po kerkojne te perpunojne te dhenat dhe te menaxhojne transaksionet e tyre ne menyre me efikase dhe te sigurt, dhe blockchin eshte pergjigjia .
Ky lajm eshte I siguruar nga Qendra Inovacionit e Intesa Sanpaolo.

Lexo më shumë

Bankat dhe Institucionet Financiare po rrisin blerjet dhe investimet e tyre në FinTech

Nga dalja në skenë si konkurrentë drejt bërjes bashkëpunëtorë, partneriteti banka-FinTech vazhdon të zhvillohet. Vala e FinTech filloi me objektivin e përçarjes së bankave dhe operatorëve duke ç’ndermjetësuar linjat e tyre të shërbimit dhe duke shtuar një përvojë konsumatore innovative, te orientuar drejt teknologjise për të sjellë oferta inovative. Ndërsa shumë FinTechs kanë krijuar aftësitë e tyre unike si një njësi e pavarur, konteksti është spostuar nga përçarja e bankave drejt bashkëpunimit me to dhe është në përputhje me punën për bankat në vitet e ardhshme, pasi lojtarët e FinTech tani shohin bankat si një partner me vlerë dhe një klient potencial.
Ky lajm është siguruar nga Qendra e Inovacionit e Intesa Sanpaolo.

Lexo më shumë

Mastercard prezanton regjistrimin në distancë të kartës biometrike

Ndërsa biometrika ka filluar të përfaqësojë brezin e ardhshëm në sigurimin e pagesave, Mastercard ka zbuluar një përparim teknologjik për kartat e veta biometrike. Kartëmbajtësit tani mund të regjistrojnë shenjat e gishtërinjve të tyre në një kartë biometrike në shtëpi përmes teknologjisë së re, tha kompania në një njoftim.
Ky lajm është siguruar nga Qendra e Inovacionit e Intesa Sanpaolo.

Lexo më shumë

RegTech: Drejtimi i të ardhmes së shërbimeve financiare

Unë nuk jam një ekspert apo autoritet në fushën e rregullimit dhe më konkretisht, zgjidhjet RegTech, por e kuptoj rëndësinë e asaj që RegTech mund të sjellë në punën që po ndërmerret nga FinTech dhe bankat. Tradicionalisht kam tendencën të përqendrohem në atë që po ndodh brenda FinTech dhe në industrinë bankare, por unë jam i interesuar për fusha të tjera dhe ndjej që kam dashur të ndaj mendimet e mia mbi rëndësinë dhe evolucionin e RegTech.
Ky lajm është siguruar nga Qendra e Inovacionit të Intesa Sanpaolo.

Lexo më shumë

Europa investon në Fintech

Në një përpjekje për të larguar konkurrencën gjithnjë e më të ashpër nga Shtetet e Bashkuara, Europa ka prezantuar licencat pan-EU për kompanitë e teknologjisë financiare. Një lajm i mirë për firmat ndërkombëtare me kapital privat, si Finstar Financial Group, të cilët po tërhiqen nga sektori fintech prej miliarda euro, me kryetarin dhe themeluesin Oleg Bojko në krye. Licenca e re do t'u lejojë kompanive si Adyen të anashkalojnë bankat dhe të procesojnë pagesat ndërkufitare direkt tek klientët e tyre tregtar.
Ky lajm është siguruar nga Qendra e Inovacionit të Intesa Sanpaolo.

Lexo më shumë

Përshpejtimi i përputhshmërisë së dixhitalizimit me AI dhe robotikë

Industria e shërbimeve financiare është aktualisht në prag të një përçarjeje masive teknologjike. Institucionet financiare tani po fillojnë të eksplorojnë në mënyrë aktive teknologji të reja, të tilla si Inteligjenca Artificiale (AI) dhe automatizimi i proceseve robotike (RPA) për të automatizuar më tej proceset rutinore AML dhe KYC dhe kështu të përmirësojnë efikasitetin operacional dhe shfrytëzimin e burimeve.
Ky lajm është siguruar nga Qendra e Inovacionit të Intesa Sanpaolo.

Lexo më shumë

Një qasje e Gjeneratës së Ardhshme të Bankës

Termi "Dixhital" nuk është vetëm diçka e modës në fjalorin e sotëm të biznesit, është një sugjerim i një Ekonomie të re që drejton valën e teknologjisë dixhitale që transformon proceset, transaksionet, operacionet dhe modelet e biznesit. Në shërbimet financiare ne duhet të presim që dixhitalizimi të revolucionarizojë sistemin bankar. Por, si mund të duket banka e gjeneratës së ardhshme?
Ky lajm është siguruar nga Qendra e Inovacionit të Intesa Sanpaolo.

Lexo më shumë