Lehtësi në veprime bankare.
Zbulo çfarë është e mundur me Intesa Sanpaolo Bank Albania.

Lehtësi në veprime bankare.

Shijo thjeshtësinë në kryerjen e veprimeve bankare.


Hyr në Internet Banking të Intesa Sanpaolo Bank
image-download-device

Depozita me afat

Cdo gjë që dëshiron të dish rreth depozitave

Katalogu i produkteve

Një mënyrë e thjeshtë për tu njohur me të gjitha produktet tona

Pagesë faturash

Paguaj faturat e tua online pa asnjë problem

Pagesat brënda dhe jashtë vëndit

Një mënyrë e thjeshtë dhe e lehtë për të transferuar para brënda dhe jashtë Intesa Sanpaolo Bank Albania

Hapësira ime

Një përmbledhje mjetesh të dobishme

Njoftime

Informohu mbi financat e tua më thjeshtë se kurrë

Lajme të fundit

Përse kompanitë kanë nevojë të marrin tokenization train

Një nga përdorimet më imponuese të teknologjisë blockchain është aftësia për të regjistruar informacionin e besueshëm dhe për të verifikuar se kur dhe ku është shtuar në rrjet. Ky funksion, kombinuar me aftësinë për të sinkronizuar një libër llogarishë, do të thotë që të gjitha palët mund të marrin të njëjtin informacion në të njëjtën kohë dhe kanë besim në vërtetsinë e këtij informacioni. Rezultati ka qënë një nxitje për të trajtuar blockchains si noter dixhital të pagabueshëm, regjistrimi i informacionit të vërtet dhe shpërndarja e tij. Definitivisht e dobishme, por me kufizime të rëndësishme.
Ky lajm është siguruar nga Qëndra e Inovacionit Intesa Sanpaolo.

Lexo më shumë

Shpjegimi AI dhe ndikimi i saj në adoptimin AI

Shpjegimi Al (XAI) nuk është një term i ri. Kthehemi në 1980-tën, shpjegimi i sistemit të ekspertëve AI ishte një teme e madhe me interes, por shpejt pas kësaj, shkuam në një harresë Al, dhe në përgjithësi u harruar rreth shpjegimit AI, deri tani, kur ne shohim XAI të rishfaqur si një temë me rëndësi të madhe.
Ky lajm është siguruar nga Qëndra e Inovacionit Intesa Sanpaolo.

Lexo më shumë

Summiti i Blockchain 2018: roli i bankave dhe si të mos humbasësh në reklamë

Nëse asgjë tjetër, blockchain ka prodhuar një industri të tërë të furnitorëve të mundshëm të zgjidhjes. Fillesat që pretendojnë t'i japin njerëzve kontrollin e identiteteve të tyre dixhitale, mbushën ekspozitat e Samitit Blockchain - gjithçka që ata kanë nevojë tani është që njerëzit të shqetësohen. Shenjat e Little Bitcoin kanë ndezur shumë sy të teknologjisë, pasi ata kanë ardhur për të parë bllokimin si udhërrefyesin e shpërndarë në pasuri të patreguara.
Ky lajm është siguruar nga Qendra Inovative e Intesa Sanpaolo

Lexo më shumë

Biometriket: A po bëhen parajsa e sigurisë personale?

Deri në vitin 2020, pothuajse të gjitha pajisjet e zgjuara, duke përfshirë telefonat celularë, tabletat dhe paisjet qe vishen do të kenë një formë të mundësisë biometrike të sigurisë. Në të njëjtën kohë, bankat personale nëpërmjet aplikacioneve celulare do të kapërcejnë edhe shërbimin online në Britanin e Madhe.
Ky lajm është siguruar nga Qendra Inovative e Intesa Sanpaolo.

Lexo më shumë

RegTech – e ardhmja e zgjuar e modelit të menaxhimit të riskut

Përparimi i pashmangshëm i teknologjive të reja; inteligjenca artificiale ( AI ), machine learning ( ML ), të dhënat e mëdha dhe zgjidhjet kompjuterike janë duke transformuar institucionet financiare dhe tregjet. Machine learning në veçanti, po fiton shpejt tërheqje në botën e menaxhimit të riskut, ku rritja e numrit të modeleve që do të menaxhohen, kërkon një konsolidim të përpjekjeve në të gjithë tablonë e modelit.
Ky lajm është siguruar nga Qëndra e Inovacionit të Intesa Sanpaolo.

Lexo më shumë

Përse partneret tuaj të pales së tretë duhet të jenë në trenin AI

Është koha për të hedhur një vështrim të gjatë dhe të vështirë në përfitimet e mundshme të inteligjencës artificiale për kompaninë tuaj - sepse janë konkurrentet tuaj. Qëndra Globale për Transformimin e Biznesit Dixhital zbuloi se distributorët si AI dhe machine learning kanë potencial për të përmbysur liderat e industrisë dhe shndërrojnë tregjet në tërësi më shpejt, thonë ata, sesa ndonjë forcë në histori.
Ky lajm është siguruar nga Qëndra e Inovacionit të Intesa Sanpaolo.

Lexo më shumë

Përse kompanitë e sigurimit janë duke vënë baste të mëdha në AL- fuqinë chatbots

Tërheqja kundrejt inteligjencës artificiale në shumë industri është e pamundur të mohoet. Por kjo mund të vijë si një surprizë për të dëgjuar se industria e sigurimeve - perceptuar në mënyrë tipike nga të huajt për të qenë padyshim një nga industritë më të vendosura në vend sot - tejkalon 12 industri të tjera të mëdha kur vjen puna për të investuar në AL.
Ky lajm është siguruar nga Qëndra e Inovacionit e Intesa Sanpaolo.

Lexo më shumë

Bashkëpunimi, jo konkurrenca, është çelësi për kompanitë Fintech

Për një numër vitesh , kompanitë fintech janë konsideruar një kërcënim për industritë tradicionale financiare. Deri më tani, megjithatë , ky nuk ka qënë rasti, dhe migrimi i konsumatorëve në dixhital - ka mbetur e vetmaj zgjidhje e ulët.
Ky lajm është siguruar nga Qëndra e Inovacionit të Intesa Sanpaolo.

Lexo më shumë

Menyra inovative për të pasur një klinet të ri: Si FLS Evropiane janë duke ndërtuar eksperienca të kënaqëshme bankare

Një studim i 22 bankave ( institucionet + vetëm-dixhital ) nëpër APAC, Europë, dhe Lindjen e Mesme duke analizuar metodat dixhitale të procesit dhe teknikat eKYC për hapjen e llogarive bankare zbuluan se OTPs dhe vetë fotografimi ishin metodat më të përhapura të verifikimit të identitetit modern për procesin e dixhitalizimit midis atyre bankave.
Ky lajm është siguruar nga qëndra e Inovacionit Intesa Sanpaolo.

Lexo më shumë

Makinerite Inteligjente dhe Tregtia FX

Shumë komentues dhe analist kërkues besojnë se Inteligjenca Artificiale (AI) është vendosur të transformojë tregtinë e jashtme, për shembull; duke zvogëluar koston e proçeseve të shumta gjatë gjithë ciklit të tregtisë. Shpenzimet për AI pritet të rriten ndjeshëm gjatë pesë viteve të ardhshme, ndërkohë që pjesa më e madhe e investimeve do të përqendrohet në Mësimin e Makinerisë dhe Analitikën Njohëse.
Ky lajm është siguruar nga qëndra Inovacionit e Intesa Sanpaolo.

Lexo më shumë