Pagesë faturash

Paguaj faturat e tua online pa asnjë problem

I disponueshëm në:
Internet Banking

Kurse kohë dhe paguaj faturat e tua online

Nëse zgjedh ti paguash faturat online, ti mund ti paguash ato në çdo kohë që dëshiron.

image-of-product

Zbulo si mund të paguash faturat e tua

Shiko videon udhëzuese

Zbulo karakteristikat kryesore

  • Komoditeti vjen i pari

    Harro rradhët e gjata në zyrat e postës për të paguar faturat mujore dhe paguaji ato lehtësisht kur të dëshirosh duke përdorur online banking. Thjesht regjistro faturuesin, i cili do të jetë përfituesi i pagesës, përpara se të paguash faturën për herë të parë.

  • Merr nën kontroll pagesat e faturave

    Nuk duhet të shqetësohesh më nëse humbet mandatin e pagesës! Gjithmonë mund ti gjesh lehtësisht pagesat e faturave nëse i paguan ato online. Mund të shikosh një përmbledhje të detajuar të tyre në seksionin Lista e Transaksioneve në çdo kohë.

Lehtësi në veprime bankare.

Shijo thjeshtësinë në kryerjen e veprimeve bankare.


Hyr në Internet Banking të Intesa Sanpaolo Bank
image-download-device

Zbulo me shumë funksionalitete

Këto mund të jenë me interes për ty.

Qendra e Preferencave të Privatësisë

    • Privatësia

"Cookies" shumë të nevojshme

gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], pbzNewClient, cdSNumPerSession

Këto "Cookies" janë të nevojshme për funksionimin e faqes dhe nuk mund të fiken në sistemet tona. Ato zakonisht janë të vendosura vetëm në përgjigje të veprimeve tuaja, në lidhje me kërkesat për shërbim, si vendosja e preferencave tuaja të privatësisë, hyrja në sistem ose plotësimi i formave. Ju mund të përcaktoni në motorin tuaj të kërkimit bllokimin ose njoftimin rreth këtyre "Cookies", por disa pjesë të faqes mund të mos punojnë në këtë rast.

"Cookies" Performance

_ga, _gid, _gat, _utma, _utmb, _utmc, _utmt, _utmz, DM_SitID, 1P_JAR, AID, APISID, CONSENT, HSID, NID, OGPC, SAPISID, SID, SIDCC, SSID, GPS, IDE, PREF, VISITOR_INFO1_LIVE, YSC

Këto "Cookies" na lejojnë të numërojmë vizitat dhe burimet e trafikut, kështu mund të masim dhe përmirësojmë performancen e faqes tonë. Ato na ndihmojnë të dimë cilat faqe janë më shumë ose me pak të vizituara dhe të shohim se si vizitorët lundrojnë në faqe. I gjithë informacioni që këto "Cookies" mbledhin është i agreguar (i përzier) ndaj është anonim. Nëse nuk i lejoni këto "Cookies" ne nuk do ta dimë se kur e keni vizituar faqen tonë.

"Cookies" Targetimi

m_pixel_ratio, presence, sb, wd, act, c_user, datr, fr, pl, xs, _icl_current_language

Këto "Cookies" janë vendosur në faqen tonë nga partneret tanë të reklamimit. Ato mund të përdoren prej këtyre kompanive për të ndërtuar një profil të interesave tuaja dhe t'ju shfaqin reklama me interes për ju në faqe të tjera. Ato punojnë duke identifikuar në mënyrë unike motorin tuaj të kërkimit dhe pajisjen tuaj. Nëse nuk i lejoni këto "Cookies", ju nuk do të mund të përjetoni reklamimin e targetuar nëpër faqe të ndryshme.