Faqja kryesore

Gjej gjithçka që të nevojitet në lidhje me veprimtarinë tënde të perditëshme bankare në një faqe

I disponueshëm në:
Internet Banking

Riorganizo veprimtarinë tënde bankare me një akses të thjeshte të faqes kryesore

Të gjitha vepritaritë e tua krysore bankare janë të vlefshme në një vend të përshtatshëm.

Kontrollo gjëndjen e produkteve kryesore bankare, shiko një përmbledhje të llogarive të tua, merr ofertat me të fundit dhe njoftime të ndryshme. Përdor menunë e detyrave më të shpejta që të shkosh direkt në funksionet e tua të prefereuara. Mos harro: përllogaritësin e kursit të këmbimit valutor mund ta gjeni menjëherë vetëm me një klikim të shpejtë!

image-of-product

Zbulo karakteristikat kryesore

  • Bëj një përmbledhje sa hap e mbyllë sytë

    Shiko gjëndjen e llogarive Rrjedhëse dhe të Kursimit, ose një pozicion të Përgjithshëm të Kredive dhe Depozitave me Afat dhe kontrollo veprimtaritë e tua të fundit duke bërë një mini pasqyrë.

  • Te Preferuarat

    Zgjidh deri në pesë funksionalitete nga menuja për veprimtaritë që përdor më shpesh dhe shtoi ato ne menunë e hyrjes së shpejtë. Në këtë mënyrë mund ti aksesosh ato direkt nga çdo faqe e Internet Banking.

Lehtësi në veprime bankare.

Shijo thjeshtësinë në kryerjen e veprimeve bankare.


Hyr në Internet Banking të Intesa Sanpaolo Bank
image-download-device

Zbulo me shumë funksionalitete

Këto mund të jenë me interes për ty.