Kreditë dhe paradhëniet

Çdo gjë që dëshiron të dish rreth kredive dhe paradhënieve

I disponueshëm në:
Internet Banking

Të gjitha kreditë dhe paradhëniet në një pamje të përgjithshme

Shiko të gjitha kreditë dhe paradhëniet e tua kudo, në çdo kohë.

Informacione të hollësishme në lidhje me transaksionet vetëm me një klikim.

image-of-product

Zbulo karakteristikat kryesore

  • Tablo e gjerë

    Gjej një mënyrë më të lehtë për të parë listën e kredive dhe paradhënieve. Përdor mënyrën më të lehtë për të parë Pozicionin e Konsoliduar ne Internet Banking që të keni një pasqyrë të shpejtë të pozicionit tuaj.

  • Pamje e detajuar

    Kliko në menunë Kredi për të parë detajet e secilit produkt kredie ose përdor menun Detajet e Linjës së Limitit për të parë detajet e përgjithshme të kredisë ose paradhënies si: valutën, datën e transaksioneve, datën e skadimit ose shumën në dispozicion.

  • Personalizo

    Mund të zgjedhësh të vendosësh emërtime për të identifikuar më mire kredinë tënde. Pse të mos ti emërtosh ato sipas qëllimit që kanë?

Lehtësi në veprime bankare.

Shijo thjeshtësinë në kryerjen e veprimeve bankare.


Hyr në Internet Banking të Intesa Sanpaolo Bank
image-download-device

Zbulo me shumë funksionalitete

Këto mund të jenë me interes për ty.