Njoftime

Informohu mbi financat e tua më thjesht se kurrë

I disponueshëm në:
Internet Banking

Mbaj nën kontroll paratë e tua me shërbimin e njoftimeve

Alarme të parametrizueshme sistemi, njoftime rreth aktivitetit dhe oferta promocionale të shfaqura drejtpërdrejt në Faqen kryesore të online banking.

image-of-product image-of-product image-of-product

Zbulo karakteristikat kryesore

  • Informacion i dobishëm

    Dëshiron të informohesh rreth mirëmbajtjeve të sistemit ose rreth ofertave promocionale më të fundit? Me sistemin tonë të njoftimeve nuk do të humbasësh asnjë lajm.

  • Për lehtësinë tënde

    Alarme sistemi, njoftime rreth aktivitetit dhe oferta promocionale të shfaqura drejtperdrejt në Faqen tuaj kryesore të online banking.

Lehtësi në veprime bankare.

Shijo thjeshtësinë në kryerjen e veprimeve bankare.


Hyr në Internet Banking të Intesa Sanpaolo Bank
image-download-device

Zbulo me shumë funksionalitete

Këto mund të jenë me interes për ty.