Hapësira përpara hyrjes

Rruga më e shkurtër drejt një game të gjerë shërbimesh bankare

I disponueshëm në:
Internet Banking

Informouhu rreth karakteristikave kryesore përpara se të hysh në shërbim

Dëshiron të gjesh menjëherë detajet e kontaktit të Intesa Sanpaolo Bank Albania? Je duke kërkuar Format e Regjistrimit? A ke nevojë për informacion të besueshëm për mbrojtjen dhe sigurinë e të dhënave të tua bankare?

Nevoja të ndryshme, me një përgjigje të thjeshtë. Do të gjesh zgjidhje në Hapësirën përpara hyrjes të shërbimit tonë online banking.

image-of-product

Zbuloni karakteristikat kryesore

  • Hyrja e përdoruesit

    Le të fillojmë me elementet thelbësorë. Mund të hysh në Internet Banking duke futur kredencialet e tua në fushën Hyrëse të platformës së dhënë. Thjesht shko tek faqja e identifikimit dhe fut emrin unik të përdoruesit , fjalëkalimin dhe Çelësin e sigurisë me të cilin ju ka pajisur Intesa Sanpaolo Bank Albania.

  • Siguria është gjithçka për ne

    Ne kemi vendosur informacion mbi sigurinë, direkt në zonën Hyrëse. Do të gjesh këtu informacion mbi karakteristikat e sigurisë së platformave bankare online, si dhe këshilla të dobishme dhe lajme mbi parandalimin e sulmeve 'phishing' dhe mashtrimit online.

  • Informacion shtesë

    Në fund të zonës Hyrëse, ke mundësi të aksesosh lidhje të shpejta për gjenerimin e informacioneve të dobishme, të tilla si detajet e kontaktit të Bankës, Kushtet e Punës, Pyetjet më të shpeshta si edhe faqet e profileve tona online, Facebook, YouTube dhe LinkedIn .

Lehtësi në veprime bankare.

Shijo thjeshtësinë në kryerjen e veprimeve bankare.


Hyr në Internet Banking të Intesa Sanpaolo Bank
image-download-device

Zbulo me shumë funksionalitete

Këto mund të jenë me interes për ty.