Katalogu i produkteve

Një mënyrë e thjeshtë për tu njohur me të gjitha produktet tona

I disponueshëm në:
Internet Banking

Zgjidhni produktin që i përgjigjet nevojave tuaja financiare

Jeni duke kërkuar për ndonjë produkt të veçantë bankar?
Shfleto katalogun e produkteve që të kesh një pamje të qartë të gjithë produkteve dhe shërbimeve tona.

image-of-product

Zbulo karakteristikat kryesore

  • Ndihmë nga eskpertët

    Falë katalogut tonë gjithëpërfshirës të produkteve online, tashmë mund të aplikosh online për produkte të reja bankare. Kontakto me bankën vetëm me një klik kur shikon një produkt të veçantë në katalog . Konsulentët tanë me përvojë do t'ju shpjegojnë detajet e produktit, do t'ju ndihmojnë të kuptoni te gjitha opsionet e mundshme dhe të hartoni një strategji financiare që përputhet egzaktësisht me nevojat tuaja. Sigurisht, ata gjithashtu mund t'ju ndihmojnë në procesin e aplikimit për produktin nëse ju pranoni ofertën e paraqitur.

  • Kërko lehtësisht të kontaktohesh

    Nuk është e nevojshme të vizitosh një degë për të mësuar më shumë rreth një produkti që të intereson. Thjesht kliko butonin "Më kontaktoni" dhe konsulentët tanë do t'ju kontaktojnë për të sqaruar të gjitha detajet e produktit apo shërbimit të përzgjedhur.

Lehtësi në veprime bankare.

Shijo thjeshtësinë në kryerjen e veprimeve bankare.


Hyr në Internet Banking të Intesa Sanpaolo Bank
image-download-device

Zbulo më shumë funksionalitete

Këto mund të jenë me interes për ty.