Proçesi i regjistrimit

Regjistrohu dhe hidh hapat e parë në mënyrë të sigurt

I disponueshëm në:
Internet Banking

Përfshihu në një përvojë të re bankare

Kryej veprimet bankare direkt nga celulari ose kompjuteri duke përdorur platformën bankare online të Intesa Sanpaolo Bank Albania.

Ndiq disa hapa të thjeshtë dhe zbulo se si platforma e re e online banking i bën veprimet bankare më të lehta.

image-of-product

Zbulo karakteristikat kryesore

 • Vendos emrin e përdoruesit, fjalëkalimin dhe Çelësin e sigurisë

  Thjesht shko në faqen hyrëse dhe vendos emrin unik të përdoruesit, fjalekalimin dhe Çelësin e sigurisë me të cilin Banka ju ka pajisur.

 • Prano Kushtet e Punës

  Përpara se të vazhdosh me tej, duhet të pranosh Kushtet e Punës.

 • Vendos fjalëkalimin e ri

  Menjëherë pas hyrjes së parë, duhet të ndryshosh fjalëkalimin në mënyrë që të aktivizosh aksesin tënd në këtë platformë. Pas këtij hapi do të drejtohesh në faqen kryesore të platformës. Emri i pandryshuar i përdoruesit, fjalëkalimi i ri dhe Çelësi i sigurisë janë gati per tu përdorur në hyrjen tënde të ardhshme.

Lehtësi në veprime bankare.

Shijo thjeshtësinë në kryerjen e veprimeve bankare.


Hyr në Internet Banking të Intesa Sanpaolo Bank
image-download-device

Zbulo me shumë funksionalitete

Këto mund të jenë me interes për ty.

Qendra e Preferencave të Privatësisë

  • Privatësia

"Cookies" shumë të nevojshme

gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], pbzNewClient, cdSNumPerSession

Këto "Cookies" janë të nevojshme për funksionimin e faqes dhe nuk mund të fiken në sistemet tona. Ato zakonisht janë të vendosura vetëm në përgjigje të veprimeve tuaja, në lidhje me kërkesat për shërbim, si vendosja e preferencave tuaja të privatësisë, hyrja në sistem ose plotësimi i formave. Ju mund të përcaktoni në motorin tuaj të kërkimit bllokimin ose njoftimin rreth këtyre "Cookies", por disa pjesë të faqes mund të mos punojnë në këtë rast.

"Cookies" Performance

_ga, _gid, _gat, _utma, _utmb, _utmc, _utmt, _utmz, DM_SitID, 1P_JAR, AID, APISID, CONSENT, HSID, NID, OGPC, SAPISID, SID, SIDCC, SSID, GPS, IDE, PREF, VISITOR_INFO1_LIVE, YSC

Këto "Cookies" na lejojnë të numërojmë vizitat dhe burimet e trafikut, kështu mund të masim dhe përmirësojmë performancen e faqes tonë. Ato na ndihmojnë të dimë cilat faqe janë më shumë ose me pak të vizituara dhe të shohim se si vizitorët lundrojnë në faqe. I gjithë informacioni që këto "Cookies" mbledhin është i agreguar (i përzier) ndaj është anonim. Nëse nuk i lejoni këto "Cookies" ne nuk do ta dimë se kur e keni vizituar faqen tonë.

"Cookies" Targetimi

m_pixel_ratio, presence, sb, wd, act, c_user, datr, fr, pl, xs, _icl_current_language

Këto "Cookies" janë vendosur në faqen tonë nga partneret tanë të reklamimit. Ato mund të përdoren prej këtyre kompanive për të ndërtuar një profil të interesave tuaja dhe t'ju shfaqin reklama me interes për ju në faqe të tjera. Ato punojnë duke identifikuar në mënyrë unike motorin tuaj të kërkimit dhe pajisjen tuaj. Nëse nuk i lejoni këto "Cookies", ju nuk do të mund të përjetoni reklamimin e targetuar nëpër faqe të ndryshme.