Çelësi i sigurisë

Çelësi yt i sigurisë online

I disponueshëm në:
Internet Banking

Çelësi i sigurisë të jep siguri në shërbimet online

Mos u shqetëso më për sigurinë e transaksioneve. Çelësi i sigurisë është një pajisje fizike e cila të mundëson të hysh në online banking dhe të autorizosh transaksionet e tua përmes një proçesi më të fortë dhe të sigurt.

image-of-product

Zbuloni karakteristikat kryesore

  • I qetë dhe i sigurt

    Çelësi i sigurisë të ofron siguri të shtuar përmes karakteristikave të tij si është për shembull bllokimin e përdoruesit nëse fut kredencialet 3 herë gabim. Ose perdorimin e tastieres virtuale për të futur kredencialet në mënyrë më të sigurtë ne Internet Banking.

  • I lehtë për tu përdorur

    Kliko butonin OK të Çelësit të sigurisë dhe një fjalëkalim 6-shifror gjenerohet për të autorizuar veprimet tuaja ne online banking. Fjalëkalimi shfaqet në ekranin e pajisjes për 30 sekonda. Nëse ke nevojë për një fjalëkalim tjetër, mjafton të shtypësh përsëri butonin OK të Çelësit të sigurisë.

Lehtësi në veprime bankare.

Shijo thjeshtësinë në kryerjen e veprimeve bankare.


Hyr në Internet Banking të Intesa Sanpaolo Bank
image-download-device

Zbulo me shumë funksionalitete

Këto mund të jenë me interes për ty.