Vetëshërbim

Rregulloni eksperiencën tuaj bankare ashtu si ju përshtatet

I disponueshëm në:
Internet Banking

Një eksperiencë e të kryerit të transaksioneve bankare përshtatur vetëm për ju

Shikoni dhe menaxhoni ambjentin e online banking dhe personalizojeni atë. Veprime bankare sipas mënyres tuaj!

image-of-product

Zbulo karakteristikat kryesore

 • Funksione të përshtatura

  Përshtatni online banking sipas nevojave tuaja duke aktivizuar elemente shtesë dhe duke përshtatur funksionet.

  Lexoni më shumë
 • Profili juaj

  Përzgjidhni llogarinë tuaj kryesore, caktojini emra llogarive tuaja dhe ose ndryshoni pamjen e faqes suaj kryesore në menunë Menaxhoni faqen kryesore.

Përshtateni Internet Banking sipas nevojave tuaja duke përdorur sa më poshtë:

 • Krijoni përkujtues dhe mos humbisni asnjëherë afatet për të kryer një pagesë.
 • Përshtasni elementët e Faqes Kryesore në menunë Menaxhoni Faqen Kryesore.
 • Sistemoni menutë e shpejta të funksioneve të preferuara të cilat mund ti aksesoni nga çdo faqe tek e cila jeni duke punuar.
 • Regjistroni raportet e parapërgatitura dhe shikojini ato kur është e përshtatshme për ju.

image-topic

Lehtësi në veprime bankare.

Shijo thjeshtësinë në kryerjen e veprimeve bankare.


Hyr në Internet Banking të Intesa Sanpaolo Bank
image-download-device

Zbulo me shumë funksionalitete

Këto mund të jenë mwe interes për ty.