Depozitat me afat

Çdo gjë që dëshiron të dish rreth depozitave

I disponueshëm në:
Internet Banking

Të gjitha informacionet në lidhje me kursimet në një pamje të përmbledhur

Kontrollo statusin e kursimeve dhe shiko transaksionet e lidhura me to në çdo kohë që dëshiron.

image-of-product image-of-product image-of-product

Zbulo si mund te hapesh nje depozite

Shiko videon udhëzuese

Zbuloni karakteristikat kryesore

 • Vështrim i përgjithshëm

  Hidhi një sy të shpejtë dhe kontrollo statusin e depozitave me afat. Gjithashtu mund ti vendosësh emërtime për tu kujtuar për qëllimet e tyre edhe kur thjesht shikon listën e tyre.

 • Një vështrim nga afër

  Monitoro lehtësisht transaksionet e fundit në lidhje me llogaritë e kursimeve. Mund të shikosh detajet e çdo transaksioni për të analizuar ecurinë e kursimeve të tua.

 • Prespektivë

  Mund të kontrollosh nëse data e rinovimit automatik ose data e maturimit të kursimeve të tua po afron. Kështu mund të planifikosh më përpara se si ti ri-investosh paratë e tua.

Lehtësi në veprime bankare.

Shijo thjeshtësinë në kryerjen e veprimeve bankare.


Hyr në Internet Banking të Intesa Sanpaolo Bank
image-download-device

Zbulo me shumë funksionalitete

Këto mund të jenë me interes për ty.

Qendra e Preferencave të Privatësisë

  • Privatësia

"Cookies" shumë të nevojshme

gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], pbzNewClient, cdSNumPerSession

Këto "Cookies" janë të nevojshme për funksionimin e faqes dhe nuk mund të fiken në sistemet tona. Ato zakonisht janë të vendosura vetëm në përgjigje të veprimeve tuaja, në lidhje me kërkesat për shërbim, si vendosja e preferencave tuaja të privatësisë, hyrja në sistem ose plotësimi i formave. Ju mund të përcaktoni në motorin tuaj të kërkimit bllokimin ose njoftimin rreth këtyre "Cookies", por disa pjesë të faqes mund të mos punojnë në këtë rast.

"Cookies" Performance

_ga, _gid, _gat, _utma, _utmb, _utmc, _utmt, _utmz, DM_SitID, 1P_JAR, AID, APISID, CONSENT, HSID, NID, OGPC, SAPISID, SID, SIDCC, SSID, GPS, IDE, PREF, VISITOR_INFO1_LIVE, YSC

Këto "Cookies" na lejojnë të numërojmë vizitat dhe burimet e trafikut, kështu mund të masim dhe përmirësojmë performancen e faqes tonë. Ato na ndihmojnë të dimë cilat faqe janë më shumë ose me pak të vizituara dhe të shohim se si vizitorët lundrojnë në faqe. I gjithë informacioni që këto "Cookies" mbledhin është i agreguar (i përzier) ndaj është anonim. Nëse nuk i lejoni këto "Cookies" ne nuk do ta dimë se kur e keni vizituar faqen tonë.

"Cookies" Targetimi

m_pixel_ratio, presence, sb, wd, act, c_user, datr, fr, pl, xs, _icl_current_language

Këto "Cookies" janë vendosur në faqen tonë nga partneret tanë të reklamimit. Ato mund të përdoren prej këtyre kompanive për të ndërtuar një profil të interesave tuaja dhe t'ju shfaqin reklama me interes për ju në faqe të tjera. Ato punojnë duke identifikuar në mënyrë unike motorin tuaj të kërkimit dhe pajisjen tuaj. Nëse nuk i lejoni këto "Cookies", ju nuk do të mund të përjetoni reklamimin e targetuar nëpër faqe të ndryshme.