Transfero në llogarinë tënde

Transfero fondet lehtësisht ndërmjet llogarive personale

I disponueshëm në:
Internet Banking

Menaxho transfertat e brëndshme ndërmjet llogarive personale me lehtësi

Lëviz fondet shpejt dhe pa asnjë komision ndërmjet llogarive të tua, në çdo monedhë.

image-of-product

Zbulo si mund të transferosh para ndërmjet llogarive të tua personale

Shiko videon udhëzuese

Zbulo karakteristikat kryesore

 • Transferta të drejtëperdrejta

  Mund të kryesh transferimin e parave me disa hapa të thjeshtë. Nuk ke kohë per të përfunduar një transaksion? Vetëm ruaje atë si draft dhe plotësoje më vonë. Dëshiron të bësh një transfertë në një datë specifike? Mund ta planifikosh transfertën për një datë valutë të mëvonëshme.

 • Këmbim valutor pa asnjë komision

  Mund ti levizësh paratë ndërmjet llogarive personale në monedha të ndryshme. Këmbe para nga një monedhë në një tjetër midis llogarive të tua pa asnjë komision.

 • Transfertat dhe pagesat periodike

  Dëshiron të transferosh shuma fikse parash ndërmjet llogarive personale rregullisht?! Kryeji këto transferta automatikisht duke krijuar një urdherpagese periodike. Ështe ideale për pagesat e kësteve të kredise ose për kursime te rregullta. Vetëm zgjidh shumën, periudhën dhe frekuencën e transfertës. Mund të shikosh, modifikosh dhe fshish detajet e një urdhërpagese sa herë që të duash.

 • Me një klikim të shpejtë në Internet Banking

  Je i lodhur nga hedhja e të dhënave manualisht? Përdor opsionin Ruaj si Formë në Internet Banking qe të gjenerosh lehtësisht informacionin e pagesës për transferta të ardhshme.

Lehtësi në veprime bankare.

Shijo thjeshtësinë në kryerjen e veprimeve bankare.


Hyr në Internet Banking të Intesa Sanpaolo Bank
image-download-device

Zbulo me shumë funksionalitete

Këto mund të jenë me interes për ty.